www.epi.altervista.org     Info.mail: epimare@yahoo.it 
      Drar til hovedkapittel i Italiensk språk       
 
 
 
 
FRIDAG I ITALIA- SICILY- TINDARI  SEA/OLIVERI (ME), på sjøen, front og nær Aeolians Øyer (STROMBOLI, VULCANO, PANAREA, LIPARI, SALINA), nær (60 min.) TAORMINA og ETNA VULCAN, i  utstyrt leiligheter, to rom, 4/5 senger, med luft conditionated, til innsiden av tilfluktet "Bolig La Tonnara", direktett på stranden, "i en sann vinkel av paradis! !!!" 
(Unnskylder meg for min dårlig språk)  
INFO MAIL:  epimare@yahoo.it  
 
Her hvor er min leiligheter, i Italia, Sicily, til Oliveri-tindariSjø (jeg), til innsiden av tilfluktet  " Bolig La Tonnara", forrest Aeolians Øyer (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Panarea), og nær (60 minutter) Taormina. De observerer kartene at følger og De forstår lett hvor det er Oliveri.   
 
   
 
Google map 
 
Losjiene, disposeds på to nivåer, med luft conditinated, består fra soneblir-lunsj, med to/tre stedseng og rikelig vindu den overhangs luxuriant park av landsbyen, vinkel lage mat, tjenester med dusj og vindu. Matrimonial rom lokaliserer i tømmer-romet i murverk og utstyrer med annen vindu. Au~er losjiet utruster med den nødvendig tilbehør for forberedelsen og vedlikeholdet av matene (kjøleskap, slettematlaging med ovn, aspirant kappe, skåler, cutleries, flat, briller osv.).  Internet WiFi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
For ser mange mere fotoer av leiligheten, av landsbyen, og av sonen, drar til italiensk sektor av denne vevsted. Takker De
 
Tilfluktet, åpner og menighetsprest hele året, lokaliserer foran sjøen, absorbert i en luxuriant og curate park, med en meget pen sandet strand og grus utstyrt av dusjer, delvis (befrir) og delvis utstyrt (til betaling), med kafe og varm tabell.  Til innsiden av tilfluktet "Bolig La Tonnara" er til stede mottaket, bar, marked, restaurant, pizzeria, boutique, avis og tobakker kiosk, osv., 2 å kommunisering svømme damer (for voksen og for babyer, åpner fra Kan begynne Oktober), felt av tennis, minifotball, ping pong, osv. I Juli og August kommer vender daglig animasjon (i landsbyen og på stranden), aften (utstillinger) og miniklubb - Ingen HONORARBILETTKLUBB-.  
 
For annen informasjon og for å bestille, De skriver meg til epimare@yahoo.it 
 
 
 
Mulighet av komplett pensjon direktett i den utmerket restaurant av landsbyen (fra fastsetter ned og betaler i jeg leier). Foran tilfluktet  det er  en rikelig park plantet med trær (befrir), mens fra Juni til September er tilgjengelig leien for  rikelig køyplass for flotasjon (til betaling), og leieinntekten av bike (til betaling). Og stille, disco, kafe, felt av volley på stranden.  
 
Jeg anbefaler det av tar fordel straks av den gunstig forslag i lav og gjennomsnittlig sesong. De bruker mindre av blir hans hjem og  De er kyndig til har bruk av en struktur, av en sjø og av en stupendous region!  
 
Tilfluktet, det er til føter av bakken fra fristed av Tindari, er nær omkring måler 200, fra landet av Oliveri og mindre av en kilometer fra den liten damer av Tindari-Marinello. Hver Onsdag, nær tilfluktet, det avspoler den ukentlig marked av den nær land.  
 
Fra stranden, front til landsbyen, noe dag (Juni — September), seilbåter for kopler ut (minicruiser) til Aeolians Øyer (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Panarea), daglig den nattetid (disse lest til den rød varm "Sciara av Stromboli").  
 
I annen perioder tjenesten av ferjer for all øyene er alltid aktiv med avreise fra Milazzo nabo.  
 
  
 
Den fortryllende strand på som kommer fram tilfluktet, strekninger for all golfen som har opphav fra den venstre bank av Elicona strøm, og enda mere i der afresh Milazzo, og hun utvikler seg til til den liten damer av "Marinello" og til den imponerende språk av sand som fra disse en utvikler seg på Tirreno ser, overhung fra storhet av fjellet på som det er Fristed av Tindari Med hans archaeological sone og hans Gresk Teater.  
 
Fra den samme strand er mulig beundrer, til naken øye, til godt fem Aeolian Øyer (Vulcano, Lipari, Salina, Panarea og Stromboli), climatic forhold tillate, og den praktfull Milazzo Hode.  
 
For annen informasjon og for å bestille, De skriver meg til  epimare@yahoo.it 
 
Tilfluktet "Bolig La Tonnara," da lik det i dag er, resultat fra den restructuring fra en gammel tuna estabilishment brukt til til årene '50. Nær tilfluktet er nå synlig en eldgammel båt, bevart og restaurert fra Superintendence, allerede til tiden brukt for pågripelsen av tunas.  
 
Annen generell informasjon er gjenfinner til vevstedet www.pattietindari.it, mens for relativ foto til tilfluktet "Bolig La Tonnara" og  til sonen av Tindari sjø- Oliveri.  
 
Au~er det hus at til få minutter av bil fra theresort "Bolig La Tonnara" av Tindari Sjø- Oliveri, den utmerket termal stasjon av “Castroreale Terme” stiger termal bader (termal bader av Vigliatore, det konsulterer av setter seg i forbindelse med den termal bader for informasjon og bestilling av prestasjonene, åpner hele året, med sykluser av bekymringer av 12-14 dager i henhold til medisinsk prescription, spesialisert hovedsakelig i bekymringen av sykdomen av den Levende, av gatenyret, av digestive apparat og av inflammatory og allergic sykdom av den åndedrettsapparat (eksempel riniti, faringiti, sinusiti, otiti, deafness rinogena, laryngitises, tracheithes, bronchitises, pulmonary emphysema, bronkialasme osv., inklusiv pediatric anvendelser) hinsides at av sykdomen av returen (exmp. diabetes), av inflammatory artropatye natur og av cutaneous og gynecological sykdom.  
 
Spesielt fra den "Font av Venus" en bicarbonate-alkalinevann, sulphureas, strømmer ut termal (34°), med hvilken slambader også forbereder.  
 
Behandlingen, hinsides til slambadene, De forstår den av vannet også som drikker, inhalations, aer0sol, humages, endotubaric insufflations, bader, vaginal irrigations, massages og aesthetical bekymringer.  
 
 
 
 
For ser mange mere fotoer av leiligheten, av landsbyen, og av sonen, drar til italiensk sektor av denne vevsted. Takker De
 
 
For annen informasjon og for å bestille, De skriver meg til  epimare@yahoo.it 
 
De for uansett hvem har en fortrinnsrett for en ferie gjør ikke bare "sol og sjø", men betraktet også vite den herlig perler av som er rik Sicily (og den nesten Calabria og Malta) eller til bedre den egen forhold av helse, De signaliserer at boligen er bil fjern: 
 
a) mindre minutt 2 fra liten innsjøer av Marinello  og hans Naturlig Orienteret Reserve; 
b) minutt 10 fra den eldgammel "Tyndaris," med den berømt fristed av den "Svart Dame" og med den hans enorm archaeological sone til innsiden av som insisterer den praktfull "Gresk Teater" hvor periodicalment blir organisert teatralsk utstillinger og begivenheter, bare fra den termal etablering av Castroreale termal bader (termal bader av Vigliatore), allerede beskriver i forrang;  
c) 10-20 min. fra Milazzo (skjønnhet kystby med hans Borg bygd i angioino-aragoneseepoke og hans hode), med embarkation auto fra/for all Aeolians Øyer (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi og Panarea)  og fra/for Naples, fra Patti (Romersk land-hus), 
Gioiosa Marea, Portorosa, Brolo og Capo d'orlando (all vakker badende sted);  
d) 30-45 min. fra Messina, innsjøer av Ganzirri (og Punkt Lighthouse, ekstrem punktN-E den staselig pylon av den elektrisk ledningsSicilia-Calabria, i dag i disuse), Santo Stefano di Camastra (By av den keramisk), Montalbano Elicona (staselig Borg av den XIV århundre villet ha fra Befridd II av Aragona);  
e) 60 min. fra Taormina, Gole dell'alcantara, Nord Etna, Giardini Naxos, Reggio Calabria (by av Bronsene av Riace), og fra Nebrodi Fjell;  
f) 80-120 min. fra Sydlig Etna, Acitrezza, Acireale, Catania, Palermo (embarkation for Ustica Monreale, Enna, Piazza Armerina, Caltagirone (annen by av keramisk),  Madonie Fjell, og Scilla, Bagnara ed Aspromonte 
(Calabria); 
g) min. 150 fra Agrigento (og Dal av Tempel), Porto Empedocle (embarkation for Lampedusa og Linosa øyer), Siracusa (og Ferje for Malta), Noto, S. Vito Lo Capo, Reserve av Zingaro, Trapani (embarkation for Egadi øyer og Pantelleria Øy), Erice, Marsala, Mothias øy, Selinunte, Sciacca, Segesta, Gela, Ragusa Ibla, Modica, Pozzallo (embarkation for Malta i 90 minutter av navigasjon), Portopalo, Marzamemi og Tropea, Capo Vaticano, Nicotera (Calabria), osv. osv..  
 
 
 
For ser mange mere fotoer av leiligheten, av landsbyen, og av sonen, drar til italiensk sektor av denne vevsted. Takker De
 
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
UKENTLIG PRISER FOR LEILIGHET (2014-2015) 
 
 
N.B. : Den 5^ ytterligere seng, de signalisert til øyeblikket av bestillingen.  
 
Au~er De bemerker og kalkulerer da De følger: 
a) energisk Forbruk:  €. 90 for hver uke; 
b) endelig obligatory honorarå rengjøring:  €. 60 (una tantum), ekskludert vinkelen lage mat og skålene, hvis å rengjøring gjennomført fra leieboeren. I motsatt tilfelle det er en økning av  €.30, det holdt bak# også fra kausjon/sikkerheten;  
c) Kausjon, sikkerhet returnable slutte blir:  €. 150(una tantum);  
d) Begynne / term sojourns: Lørdag/Lørdag (levering innlosjere fra timene 17,00 til timene 17,30 og utløser fra timene 9,00 til timene 9,30). Dyr ikke innrømmet fra retningen av boligen.  
e) renter bærer med om tabellstoffene fra bad, kjøkken og seng.  
 
 
PAYMENT WITH         
 
For annen informasjon og for å bestille, De skriver meg til epimare@yahoo.it 
 
Om losjiet er tilgjengelig (at det blitt enig på og bekreftet i ned med min e.post), for definerer bestillingen De er kvikt versed,  med "Money Transfer" of Western Union, med fast valuta  i Euro, eller med  med fast valuta  i Euro, den 30% av penger av den tilføyer blitt enig på i forhold til antall folket De underholder av losjiet, slektning til all den tilbakevendende stemmer av som over.  
 
Å forbliing 70% av penger, De forbundet, på i den måte, som allerede faktum for betaler den 30%, det skylder oppnår innenfor dager 30 fra datoen av å begynne av den reservert blir.  
 
If you want to pay with Paypal, I send you my mail Paypal, and you can easily pay with any credit card: 
.           
 
IMPORTANT: If you pay with Paypal Secure payment, you will need to increase the amount of 6% (or 4% if you pay in Euros currenty) for costs management fees. 
 
Om De av bestillinger fremkaller innenfor den 30 dager fra datoen av å begynne av den blir, BETALINGSTOTAL blitt enig på SUM gjennomført i den til bestillingen, alltid  med Bank Transfer (advised) or "Money Transfer" of Western Union, med fast valuta  i Euro, eller med  med fast valuta  i Euro. 
Gjennomført betalingen, det er dato til meg, øyeblikkelig, informasjon med E.POST (epimare@yahoo.it), å peking ut dato av utgivelse, mengde og code of reference (number of reference send transaction). Kvittering pengene, det er min bekymring informerer De.  
 
Til slutt, hvis bestillingen blir gjort i god tid (minst en måned før ankomst dato), kan du betale alt på grunn av BANK TRASFER. En forespørsel vil bli annonsert ved bankens data. 
 
Til slutt en nøyaktig at til innsiden av losjiet av som ovenfor, for direktiv pålagge fra retningen av tilfluktet  hinsides at for åpenbar motiver av god liv, innrømmet gjester ikke er hvis jeg paginerer er overlegen til receptiveness tillatd av romene (4/ 5 folk) og derfor, om gjelder slik ikke ønskelig eventuality, leveringen av nøklene av losjiet ikke fortsatt Ingen penger returnert!  
 
Tilfluktet er oppnåelig:  
1) til bil: skjøter  til Messina, krysser riksveien EN. 20 i Palermo retning og drar ut til motorway tollgate av "Falcone". Derfor fortsetter pacts i retning for omkring mt. 300, til til veikrysset for Oliveri, fra rekkeviddeå krysse stille mt. 1,000; 
2) utdanne: derivere fra Messina (og Catania) eller Palermo, kommer ned til FF.SSstasjonen av Oliveri-Tindari, som det omkring måler 800 fra landsbyen; 
3) til plan: bruker den Internasjonal Flyplasser av Catania (CTA), (i 60-80 ørliten), og  da leier en bil. Er mulig bruke Reggio Calabria eller Palermo Flyplasser, men er mere fjern. 
For annen informasjon, tilgang og for bestillinger skriver til eieren av losjiet, (Herr.Epi), til following e.posten: epimare@yahoo.it 
 
Når De skriver meg, forteller meg hvordan mange folk er og ikke glemmer av forteller min den interessert periode. Om De vil ha, jeg sender De den total estimat av kostnad. Takker De.- 
 
Jeg håper og jeg tror på Deres vakker fridager i Sicily, til Tindari Sjø-Oliveri (MEG),  ty “Bolig La Tonnara (Tuna  fabrikktilflukt) ”. Ikke De vil repent noen og er kyndig bruke Landsbyen som fjærtavle også for visitt og vet all Sicily, med Aeolian Øyer (Stromboli, Panarea, Vulcano, Salina, Lipari, Filicudi og Alicudi), Calabria og Malta.  Sonen av Tindari sjø (oliveri)-marinello og den hans glimrende kyst (nordøst av Sicily) er en vidunderlig sted av ferie allerede fra Mars og også til April, Kan og Juni til til November. Derfor De utnytter den spesiell priser for de perioder. Å bruking meget liten penger De vet en fortryllende vinkel fra Italia.  
Derfor De skriver og bestiller straks (etter bekreftelsen) !!! Adjø ved Epi.  
(Stille unnskylder meg for min dårlig Norge språk) 
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
 
 
< Drar til hovedkapittel i Italiensk språk   
www.epi.altervista.org    INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
Epi  2014