www.epi.altervista.org        Info.mail: epimare@yahoo.it 
       Visszatérés az olasz nyelvu fomenübe      
 
 
 
 
 
Üdülés Sziciliában, Olaszországban a TINDARI MARE-OLIVERI-nél, az Eolie szigetekkel szemben, melyek mindegyike könnyen megközelíthető  (STROMBOLI, VULCANO, PANAREA, LIPARI, SALINA), kevesebb, mint egy kilométerre  a "Laghetti di Marinello"  természetvédelmi területtől  és egy órára Taorminától, Cefalútól és az Etnától, magántulajdonú, légkondicionált és bútorozott kétszobás appartmanok, 4/5 ággyal, a "La Tonnara" üdülőfaluban, közvetlenül a tengerparton és egy igazi paradicsomi szegletben ! ! ! !    
             (AZONNAL ELFOGLALHATÓAK )              
INFO MAIL:  epimare@yahoo.it  
 
Itt hol vannak a lakások, Olaszország, Szicília, a Oliveri Tindari-tenger (I), a belseje a resort "Residence La Tonnara", elso Aeolians szigetek (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Panarea), és közelében (60 perc) Taormina. You be a térképeket, hogy kövesse és lesz könnyu megérteni, ha az Oliveri. 
 
   
 
Google map 
 
A szállás, disposeds két szinten, ahol a légi conditinated vannak össze-övezetben maradni ebéd, két / három ágy és boséges ablakban rányomja a buja park a falu, a szög a fozéshez, szolgáltatás zuhanyozófülkével és ablakot. A házassági szoba található a lomtár a falazat és felszerelt másik ablakban. Különben is letétbe kell felruházni a szükséges tartozékokat elokészítése és fenntartása, az élelmiszerek (hutoszekrény, fozési sima sütovel, aspiráns köpeny, edények, cutleries-, lakás-, poharak, stb.). Internet WiFi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A lásd még több fotó a lakás, a falu és a zóna, akkor az olasz szektor ezen a weboldalon. Köszönöm
 
A központban, a nyílt és a plébános minden évben, az elöl található, a tenger elnyelt egy buja és plébános park, egy nagyon szép homokos és kavicsos berendezett zuhanyozási részben (ingyenes), és részben fel (a fizetés) , a kávézó és a meleg asztalra. A belsejében a resort "Residence La Tonnara" jelen van a recepció, bár, piac, étterem, pizzéria, butik, újság és dohányokra pavilon, stb 2 közlo medencék (a felnott és a csecsemok, nyitva május elején október), területek tenisz, mini foci, ping-pong, stb Júliusban és augusztusban animáció diurnális jön be (a falu és a strandon), este (mutat), és mini-klub - díjmentes MENETJEGY CLUB-. 
 
Egyéb információ és szállásfoglalás, akkor írj nekem, hogy epimare@yahoo.it 
 
 
 
 
Lehetoség teljes panzió közvetlenül a kiváló étterem a falu (a telepednek le, és fizeti a bérleti díjat az I.). Elott a központban van boven fákkal beültetett park (ingyenes), míg júniustól szeptemberig elérheto a bérleti díja boven fekvohely úszó (a fizetés), valamint a bérleti díj a biciklit (a fizetés). És mégis, diszkó, kávézó, területén volley a strandon.  
 
Azt javasoljuk, hogy az elonyt azonnal a megfelelo javaslatait az alacsony és átlagos idényben. Lesz kevesebbet költsön Üdülés a haza, és képes lesz arra, hogy annak használatát a szerkezet, a tenger és egy fantasztikus régióban! 
 
A síközpont, amely a hegy lábánál az a szentélyben Tindari, közel 200 méter körüli, az ország Oliveri kevesebb egy kilométer a kis tavacskák a Tindari-Marinello. Minden szerdán, közel a központban, akkor unwinds a heti piac a közeljövoben ország.  
A tengerparttól, az elso a faluban, minden nap (június - szeptember), Vitorlások az utazások (mini hajózásból) a Aeolians szigetek (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Panarea), hogy a napi éjszakai (Ez utóbbi a Red Hot "Sciara a Stromboli"). 
A többi idot szolgálati komphajókat minden szigeteken mindig aktív a távozás Milazzo szomszéd. 
 
 
  
 
A varázslatos strand, amikor úgy tunik, a központban, az összes nyúlik a Perzsa-öböl, amely eredetét a bal parton a Elicona áram, és még ott újraszámítható Milazzo, s dolgozzon ki, míg a kis tavacskák a "Marinello" és a lenyugözo nyelvet a homok, hogy ezek az egyik fejlesztése a Tirreno lásd fölé a nagyszerűség a hegy, amely a szentélyben Tindari aki régészeti övezet, valamint a görög színház.  
Az ugyanazon a strandon lehet csodálni, hogy szabad szemmel, amíg mind az öt Lipari-szigetek (Vulcano, Lipari, Salina, Panarea és Stromboli), az idojárási feltételeket, amelyek lehetové teszik, és a csodálatos Milazzo vezetoje.  
Egyéb információ és szállásfoglalás, akkor írj nekem, hogy epimare@yahoo.it 
A resort "Residence La Tonnara," mint ahogy azt ma, a szerkezetátalakítás eredményeképpen egy régi tonhalra estabilishment használni, amíg a "50 év. Közel a központban jelenleg látható egy régi hajó, megorzésére és helyreállítására a felügyeletet, az ido már használják a capture a tonhalat.  
Egyéb általános információkat kell letölteni, hogy a weboldal www.pattietindari.it, míg a relatív fotót a resort "Residence La Tonnara" és a körzetbol Tindari tengeri Oliveri.  
Emellett ne feledje, hogy a néhány perc autóval theresort "Residence La Tonnara" a Tindari Tengeri Oliveri, a kiváló termikus állomás a "Castroreale Terme" emelkedik termálfürdo (termálfürdo a Vigliatore, hogy konzultáljon a kapcsolatot a termálfürdok az információs és Szállásfoglalás az eloadások, egész évben nyitva tartó, a ciklus törodik a 12-14 nappal az orvosi, elsosorban a speciális ellátást a betegség a máj, a vese utcákon, az emészto-készülék és a gyulladásos és Az allergiás légúti betegség készülék (pl. riniti, faringiti, sinusiti, otiti, süketség rinogena, laryngitises, tracheithes, bronchitises, pulmonalis emphysema, bronchus ASME stb befogadó a gyermek alkalmazások) azon túl, hogy a betegség a return (exmp. cukorbetegség ), a gyulladásos artropatye jellege, valamint a bor-és nogyógyászati betegségek. Különösen a "Font Vénusz" a bikarbonát-lúgos víz, sulphureas, gushes ki termál (34 °), amely sárban fürdo is készíteni.  
A kezelés után a sár fürdok, akkor megérti a víz is, amelyben inni, inhaláció, aeroszol, humages, endotubaric insufflations fürdoszobával, hüvelyi irrigations, masszázs és esztétikai érdekel. 
 
 
 
PS: A lásd még több fotó a lakás, a falu és a zóna, akkor az olasz nyelv szakasza ezen a weboldalon
Egyéb információ és szállásfoglalás, akkor írj nekem, hogy  epimare@yahoo.it 
 
Ön az, aki még inkább a pihenés nem csak a Sun és a tenger ", de terveznek is, hogy ismerjük a csodálatos gyöngyszeme, amely gazdag Szicília (és a közel Calabria és Málta), vagy a saját, jobb feltételek mellett az egészségügy, az ön is jelezte, hogy a lakóhely autó távoli: 
a) kevesebb, 2 percre a kis tavak Marinello és Természettudományi orientált Reserve;  
b) 10 perc a régi "Tyndaris," a híres szentély a "fekete hölgy", és az o hatalmas régészeti övezet belsejében, amely ragaszkodik a csodálatos "görög színház", ahol periodicalment gets szervezett eloadásokat és eseményeket, csak A termikus létrehozása Castroreale termálfürdo (termálfürdo a Vigliatore), már most leírja a rangsorban;  
c) 10-20 perc. A Milazzo (szépség tengerparti város a vár épült Angioino Aragonese-kor, és a fejét), az automatikus beszálló -ból/-bol / összes Aeolians szigetek (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi és Panarea) és / vagy Nápoly , a Patti (római ország-ház), Gioiosa Marea, Portorosa, Brolo és Capo d'Orlando (minden szép fürdési hely);  
d) 30-45 perc. A Messinai tavak Ganzirri (és Point Lighthouse, szélsoséges pont NE Szicília, a látvány a tekintélyes villanyoszlop az elektromos vezeték Sicilia-Calabria, ma használatlanság), Santo Stefano di Camastra (City of a kerámia), Montalbano Elicona (impozáns kastély a XIV század akartam Fred II Aragona);  
e) 60 perc. A Taormina, Cefalů, Gole dell'Alcantara, Észak-Etna, Giardini Naxos, Reggio Calabria (város a bronz a Riace), és a Nebrodi-hegység;  
f) 80-120 perc. Dél Etna, Acitrezza, Acireale, Catania, Palermo (beszállás az Ustica-sziget), Monreale, Enna, Piazza Armerina, Caltagirone (más városban kerámia), Madonie hegység és Scilla, Bagnara ed Aspromonte (Calabria); 
g) min. 150-Agrigento (és a Valley of the Templi), Porto Empedocle (beszállás a Lampedusáról és Linosa szigetek), Siracusa (komp-és Málta), Noto, S. Vito Lo Capo, tartalék a Zingaro, Trapani (beszállás a Egadi szigetek és Pantelleria-sziget), Erice, Marsala, Mothia a szigeten, Selinunte, Sciacca, Segesta, Gela, Ragusa Ibla, MODICA, Pozzallo (beszállóberendezései Málta a 90 perces hajózás), Portopalo, és Marzamemi Tropea, Capo Vaticano, Nicotera (Calabria ), stb, stb.  
 
 
 
PS: A lásd még több fotó a lakás, a falu és a zóna, akkor az olasz nyelv szakasza ezen a weboldalon
 
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
heti Ár RÉSZÉRE Szoba  (2014-2015) 
 
 
Megjegyzés: Az 5 ^ pótágy, akkor jelezte, hogy a pillanat a szállásfoglalás. 
 
Különben is lesz megjegyezni, és ki kell számítani, mint ahogyan az következik: 
 
a) energetikai fogyasztásokat: €. 90,00 minden héten;  
 
b) végso takarítás kötelezo díj: €. 60,00 (una tantum), kivéve a fozéshez és a szög az edényeket, amelyek tisztítási fog végezni a bérlo. Az ellenkezo esetben nem lesz növekedés € .30,00, hogy sor kerül vissza még a óvadék / biztonság;  
 
c) Pálcika, biztonsági visszaváltható végéig felfüggesztette: €. 150,00 (una tantum);  
 
d) Kezdet / kifejezés sojourns: szomba / szombat (szállítás szállást az órát, hogy a 17,00 és 17,30 óra felszabadítja a 9,00 órával az óra 9,30). Az állatokat nem vezették az irányt a tartózkodási.  
 
e) A bérlo köteles, hogy az asztalterítok fürdoszoba, konyha és szoba. 
 
 
 
PAYMENT WITH         
 
Egyéb információ és szállásfoglalás, akkor írj nekem, hogy  epimare@yahoo.it 
 
Ha a szállást rendelkezésre áll (ez akkor kell megállapodni, és megerosítette, meg az én e.mail), az meg a jegyet akkor gyorsan járatos, a "Money Transfer" a Western Union, rögzített valuta az euró, vagy  euróban vagy más pénznemben, a 30%-a pénz, illetve a kiegészíto megállapodott a kapcsolatot, hogy az embereknek a száma, ha megalapozott a szállást, a relatív minden ismétlodo hangok, amelyek felett. A fennmaradó 70%-a pénzt, akkor csatlakozott, ugyanúgy, mint az már tény, az fizeti meg a 30%-ot, hogy elérje tartozom néhány napon belül 30 idopontjától elején fenntartott marad. Ha azt szeretnénk, hogy fordítson a Paypal, úgy küldelek én mail Paypal és könnyedén fizetnie minden olyan hitelkártya: 
.           
 
FONTOS: Ha fizetni Paypal Biztonságos fizetés, meg kell növelni az összeg 6%-át (4%, ha euróban fizet currenty) a költségek a kezelési költségeket.  
 
Ha a foglalás hatállyal 30 napon belül attól az idoponttól veszi kezdetét, a felfüggesztés, a fizetési ÖSSZESEN megállapított összeget kell elvégezni, hogy az a foglalás, mindig Bank Transfer (advised) or "Money Transfer" a Western Union, rögzített valuta az euró, vagy vele , -val rögzített valuta kicsi Euro. 
 
Végeznek, a fizetés, akkor a dátum nekem, azonnal, információk E.mail  (epimare@yahoo.it), rámutatva, a kiállítás napja, mennyisége és a referencia kód (több hivatkozást küld ügylet). Nyugta a pénzt, akkor én gondozás tájékoztatjuk Önöket. 
 
Végül, ha a foglalás történik jó elore (legalább egy hónappal az érkezés elott dátuma), akkor fizet minden esedékes BANKNAK TRASFER. A kérelmeket a bejelentette, hogy a bank adatait. 
 
Végül az egyik pontosan, hogy a belsejében letétbe, amelyek a fenti irányelv érkezo irányába igénybe túl nyilvánvaló indítékok a jó élet, elismerte vendégek nem lesz, amelynek én vagyok számos kiváló a fogadókészség engedélyezett a helyiség (4 / 5 fo), és ezért, ha kell ilyen esetben nem kívánatos, a szállítás a kulcsokat a szállást nem lesz érdemi, és nem ad vissza pénzt! 
 
A síközpont is elérheto:  
1) az autóval: az ízületek Messina, kereszt az autópálya A.20 Palermóban irányba, és kimentünk az autópálya tollgate a "Falcone". Ezért tovább Paktumok irányba mintegy mt.300, míg a határokon átnyúló közúti Oliveri, a REACH-át még mindig mt. 1000;  
2) a vonatra: eredo Messina (és Catania), vagy Palermóban, gyere le a FF.SS állomása Oliveri-Tindari volna, hogy körülbelül 800 méterre a falu;  
3) a sík: használja a nemzetközi repülotereken Catania (CTA), (a 60-80 perc), majd az autó. Lehet használni, vagy Reggio Calabria, Palermo Repülotér, de több distants.  
A többi információt, az elérhetoség és a foglalás írni a tulajdonosa a szállást, (Mr.Epi) a következo E.mail: epimare@yahoo.it 
 
Ha majd írj nekem, mondd el, hogy hány ember van, és ne felejtsd el megmondani az én érdekelt idoszakban. Ha akarod, én is küldhet a teljes becsült költségét. Köszönöm .- 
 
Remélem, és hiszek a szép szünet Szicíliában, hogy Tindari - Oliveri (ME), az, hogy "Residence La Tonnara (Tonhalbizottság gyári megoldásként)". Nem lesz megbántam néhány és képes lesz használni a falu, mint ugródeszka is látogatást és ismerem az összes Szicília, a Lipari-szigetek (Stromboli, Panarea, Vulcano, Salina, Lipari, Filicudi és Alicudi), Calabria és Málta.  
Az övezet a Tindari tengerre (Oliveri)-Marinello és az o csodálatos partján (az észak-keletre, Szicília) egy csodálatos helyen a nyaralás már március és április, május, június és november között.  
Ezért kihasználni a speciális árak ezen idoszakokban. Költési nagyon kevés pénzt fogsz tudni egy varázslatos szög Olaszországból. 
 
Így írunk és foglaljon azonnal (miután a megerosítés)! Good-bye a Epi. 
 
(Még elnézést a rossz magyar nyelven) Info mail: epimare@yahoo.it 
 
 
 
< Visszatérés az olasz nyelvu fomenübe   
www.epi.altervista.org      INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
Epi  2014