www.epi.altervista.org ††††††Info.mail: epimare@yahoo.it 
† †††††††††Ga naar hoofdsectie in het Italiaans taal †††††††††† 
 
 
 
 
De VAKANTIE IN ITALIň - SICILIň- MARINELLO - OVERZEES TINDARI/OLIVERI (ME), op het overzees, voorzijde en nadert de Eilanden Aeolians (STROMBOLI, VULCANO, PANAREA, LIPARI, ZOUTMEER) , dichtbij (60 min.) TAORMINA en ETNA VULCAN, in geleverde flats, twee ruimten, 4/5 bedden, met lucht conditionated, aan de binnenkant van de toevlucht "Tonnara van La van de Woonplaats", direct op het strand, "in een ware hoek van paradijs!!!!" 
(excuseer me voor mijn slechte Dutch taal)  
INFO MAIL: †epimare@yahoo.it  
 
Hier waar mijn flats, in ItaliŽ, SiciliŽ, aan Oliveri -Tindari Overzees (I), aan de binnenkant van de toevlucht " Tonnara van La van de Woonplaats", vooreilanden Aeolians (Stromboli, Vulcano, Lipari, Zoutmeer, Filicudi, Panarea), zijn en (60 minuten) Taormina, Etna naderen. U neemt de kaarten waar die volgen en u gemakkelijk zult begrijpen waar het Oliveri is.  
 
 
 
Google map 
 
De kamers, disposeds op twee niveaus, met lucht conditinated, zijn samengesteld van streek verblijf-lunch, met twee/drie plaatsen bed en ruim venster dat het luxuriant park van het dorp, hoek het koken, de diensten met douche en venster overhangt. De matrimonial ruimte is gesitueerd in de timmerhout-ruimte in metselwerk en met ander venster uitgerust. Naast het onderbrengen wordt begiftigd met de noodzakelijke toebehoren voor de voorbereiding en het onderhoud van het voedsel (ijskast, het duidelijke koken met oven, aspirantmantel, schotels, cutleries, vlakte, glazen enz.). Internet WiFi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor zie veel meer foto's van de flat, van het dorp, en van de streek, gaan naar Italiaanse sector van deze website. Dank u
 
De toevlucht, opent en de parochiepriester al lang jaar, is gesitueerd voor het overzees, die in een luxuriant en curate park, met een zeer knap zandig strand en een grint wordt geabsorbeerd dat van douches wordt geleverd, gedeeltelijk (vrij) en gedeeltelijk uitgerust (aan betaling), met koffie en hete lijst. Aan de binnenkant van de toevlucht "Tonnara van La van de Woonplaats" is aanwezig de ontvangst, staaf, markt, restaurant, pizzeria, boutique, krant en tabakkenkiosk, enz., 2 communicerende zwembaden (voor volwassene en voor babys, open vanaf Mei aan begin Oktober), gebieden van tennis, minivoetbal, pingpong, enz. In Juli en Augustus komt draai daganimatie (in het dorp en op het strand), het gelijk maken (toont) en miniclub - Geen CLUB van het KAARTJE van de PRIJS -.  
 
Voor andere informatie en voor het boeken, schrijft u me aan †epimare@yahoo.it 
 
 
 
 
Mogelijkheid van volledig pensioen direct in het uitstekende restaurant van het dorp (van regel neer en betaal in de huur van I). Voor de toevlucht is er een ruim park dat met (vrije) bomen wordt geplant, terwijl vanaf Juni aan September de huur voor ruime ligplaats voor het drijven (aan betaling), en de huur van fiets beschikbaar is (aan betaling). En toch, disco, koffie, gebied van salvo op het strand.  
 
Ik adviseer het van neem onmiddellijk voordeel van de geschikte voorstellen in laag en gemiddeld seizoen. U zult minder van verblijf zijn huis besteden en u zult aan het hebben van gebruik van een structuur, van een overzees en van een stupendous gebied kunnen!  
 
De toevlucht, die aan de voeten van de heuvel van heiligdom van Tindari is, is dichtbij rond meters 200, van het land van Oliveri en minder van een kilometer van de kleine vijvers van tindari-Marinello. Elke Woensdag, dichtbij de toevlucht, wikkelt het de wekelijkse markt van het dichtbijgelegen land af.  
 
Van het strand, voor aan het dorp, om het even welke dag (Juni. September), zeilboten voor reizen (minicruises) aan Eilanden Aeolians (Stromboli, Vulcano, Lipari, Zoutmeer, Filicudi, Panarea), dag dat nighttime (deze laatste aan rode hete "Sciara van Stromboli").  
 
Tijdens andere periodes is de dienst van veerboten voor alle eilanden altijd actief met vertrek van de buur Milazzo.  
 
 
 
Het betoverende strand waarop de toevlucht, rek voor al golf verschijnt die oorsprong van de linkeroever van de stroom Elicona heeft, en meer nog in daar opnieuw Milazzo, en zij ontwikkelt zich tot aan de kleine vijvers van "Marinello" en aan de indrukwekkende taal van zand die van deze ťťn zich op Tirreno ontwikkelt zie, overhangen van grandeur van de berg waarop het Heiligdom van Tindari met zijn archeologische streek en zijn Grieks Theater is.  
 
F- ROM het zelfde strand is mogelijk bewondert, aan naakt oog, tot goed vijf Eolische Eilanden (Vulcano, Lipari, Salina, Panarea en Stromboli), klimatologische omstandigheden, en het prachtige Hoofd Milazzo die toestaan.  
Voor andere informatie en voor het boeken, schrijft u me aan epimare@yahoo.it 
 
De toevlucht "Tonnara van La van de Woonplaats," zoals als het vandaag zijn, voortvloeit uit het herstructureren van een oude tonijnestabilishment gebruikt=wordt= die tot aan de jaren '50. Dichtbij de toevlucht is nu zichtbaar een oude boot bewaard=wordt= en die hersteld=wordt= van Superintendence, reeds aan de tijd gebruikt=wordt= die voor de vangst van de tonijnen.  
Andere algemene informatie zal terugwint aan de website www.pattietindari.it, terwijl voor relatieve foto aan de toevlucht "Tonnara van La van de Woonplaats" en aan de streek van overzees Tindari - Oliveri zijn.  
Naast het herinner dat aan weinig notulen van auto van theresort "Tonnara van La van de Woonplaats" van Overzees Tindari - Oliveri, de uitstekende thermische post van. Castroreale Terme. neemt thermische baden toe (de thermische baden van Vigliatore, het raadplegen van contact de thermische baden voor informatie en het boeken van de prestaties, opent al jaar lang, met cycli van zorgen van 12-14 dagen volgens medisch voorschrift, die hoofdzakelijk in de zorg van de ziekte van de lever, van de stratennier, van de spijsverteringsapparaten en van de ontstekings en allergische ziekte van de ademhalingsapparaten worden gespecialiseerd (voorbeeldriniti, faringiti, sinusiti, otiti, doofheidsrinogena, laryngitises, tracheithes, bronchitises ziekte van de terugkeer (diabetes exmp.), van ontstekingsartropatyeaard en van de huid en gynaecologische ziekte.  
In het bijzonder van "Font van Venus" een bicarbonaat-alkalisch water, sulphureas, stort thermisch uit (34į), waarmee de modderbaden ook worden voorbereid.  
De behandeling, verder aan de modderbaden, u begrijpt ook van het water die, inhalaties, aŽrosol, humages, endotubaric insufflations, baden, vaginale irrigatie, massages en esthetische zorgen drinken.  
 
 
 
P.S.: Voor zie veel meer foto's van de flat, van het dorp, en van de streek, gaan naar Italiaanse taalsectie van deze website
 
Voor andere informatie en voor het boeken, schrijft u me aan epimare@yahoo.it 
 
U voor whoever een voorkeur voor een vakantie hebben doet niet alleen "zon en overzees", maar ook overwogen om de prachtige parels te kennen waarvan rijk SiciliŽ (en bijna CalabriŽ en Malta) of beter de eigen voorwaarden van gezondheid zijn, wordt u gesignaleerd dat de woonplaats verre auto is:  
a) minder minuut 2 van kleine meren van Marinello en zijn Natuurlijke GeoriŽnteerde Reserve;  
b) minuut 10 van oude "Tyndaris," met het beroemde heiligdom van de "Zwarte Dame" en met de zijn enorme archeologische streek aan de binnenkant waarvan het prachtige "Griekse Theater" aandringt waar periodicalment georganiseerde theatraal krijgt toont en gebeurtenissen, slechts van de thermische totstandbrenging van Castroreale beschrijven de thermische baden (thermische baden van Vigliatore), reeds in belangrijkheid;  
c) 10-20 min. van Milazzo (schoonheids kuststad met zijn Kasteel dat in angioino-aragonese tijdvak en zijn hoofd wordt gebouwd), met inschepingsauto van/voor alle Eilanden Aeolians (Stromboli, Vulcano, Lipari, Salina, Filicudi, Alicudi en Panarea) en van/voor Napels, van Patti (Roman land-huis), Gioiosa Marea, Portorosa, Brolo en Capo d.Orlando (al mooie het baden plaats);  
d) 30-45 min. van Messina, meren van Ganzirri (en de Vuurtoren van het Punt, extreem puntNe van SiciliŽ, met gezicht van de stately pyloon van de elektrische lijn sicilia-CalabriŽ, vandaag in disuse), Santo Stefano Di Camastra (Stad van de keramiek), Montalbano Elicona (stately Kasteel van de XIV eeuw die van Fred II van Aragona wordt gewild);  
d) 60 min. van Taormina, Gole dell. Alcantara, Noord-Etna, Giardini Naxos, Reggio CalabriŽ (de stad van bronst van Riace), en van de Bergen Nebrodi;  
e) 80-120 min. van Zuid-Etna, Acitrezza, Acireale, CataniŽ, Palermo (inscheping voor eiland Ustica), Monreale, Enna, Piazza Bergen Armerina, Caltagirone (andere stad van keramiek) , Madonie, en Scilla, Bagnara ED Aspromonte (CalabriŽ);  
f) min. 150 van Agrigento (en Vallei van Templi), Porto Empedocle (inscheping voor eilanden Lampedusa en Linosa), Siracusa (en Veerboot voor Malta), Noto, S. Vito Lo Capo, Reserve van Zingaro, Trapan (inscheping voor eilanden Egadi en Eiland Pantelleria), Erice, Marsala, eiland Mothia.s, Selinunte, Sciacca, Segesta, Gela, Ragusa Ibla, Modica, Pozzallo (inscheping voor Malta in de minuten van 90 navigatie), Portopalo, Marzamemi en Tropea, Capo Vaticano, Nicotera (CalabriŽ), enz. enz...  
 
 
 
P.S.: Voor zie veel meer foto's van de flat, van het dorp, en van de streek, gaan naar Italiaanse taalsectie van deze website
 
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
WEKELIJKSE PRIJZEN VOOR FLAT (2014-2015) 
 
 
N.B.: Het 5^ extra bed, u zal aan het ogenblik worden gesignaleerd van het boeken.  
 
Naast u nota nemen van en zal berekenen zal aangezien u volgt:  
a) energieke Consumpties: Ä.90 voor elke week;  
b) definitieve verplichte prijs c datleunt: Ä. 60 (una tantum), sloten hoek het koken en de schotels uit, waarvan het schoonmaken van de huurder zal worden uitgevoerd. In tegengesteld geval zal er een verhoging van Ä.30 zijn, die ook van zal worden tegengehouden borgtocht/veiligheid;  
c) Borgtocht, security te retourneren aan eindverblijf: Ä. 150 (una tantum);  
d) Van het begin/term tijdelijk verblijf: Zaterdag/Zaterdag (levering die van de uren 17.00 aan uren 17.30 en versie van uren 9.00 aan de uren 9,30). Dieren niet onderbrengt die van de richting van de woonplaats worden toegelaten.  
e) Renter zal met als moeten dragen de lijstdoeken van bad, keuken en bed.  
 
PAYMENT WITH †††† † 
 
Voor andere informatie en voor het boeken, schrijft u me aan †epimare@yahoo.it 
 
Als onderbrengen beschikbaar is (dat het zal zijn akkoord gegaan op en in neer met mijn e.mail) worden bevestigd, voor bepaal het boeken u snel, met de Bank Transfer (advised), or"Money Transfer" of Western Union, met vaste munt in Euro zult berijmd worden, of met de, met vaste munt in Euro toe, voegen 30% van geld van akkoord gegaan op in verhouding met het aantal mensen u van het onderbrengen, met betrekking tot alle terugkomende stemmen onderhoudt waarvan boven.  
 
Resterende 70% van geld, u zal, bij op de zelfde manier, als zich reeds feit voor loon aansluiten 30%, die bereikt binnen dagen 30 van de datum van begin van het gereserveerde verblijf verschuldigd zal zijn.  
If you want to pay with Paypal, I send you my mail Paypal, and you can easily pay with any credit card: 
. † 
 
IMPORTANT: If you pay with Paypal Secure payment, you will need to increase the amount of 6% (or 4% if you pay in Euros currenty) for costs management fees. 
 
Als u van het boeken effect binnen de 30 dagen vanaf de datum van begin van het verblijf, het TOTAAL van de BETALING akkoord ging op SOM in aan het boeken, altijd met de †"Money Transfer" of Western Union, metvaste munt in Euro , of met de , metvaste munt in Euro zal worden gepresteerd.  
 
Voerde de betaling uit, zal het datum aan me, immediatly, informatie met E.mail †(epimare@yahoo.it), , wijzend op datum van uitgifte, hoeveelheid en †code of reference (number of reference send transaction). Het ontvangstbewijs het geld, zal het mijn zorg informeert u zijn.  
 
Tot slot, als de reservering is gemaakt en op voorhand (ten minste een maand voor aankomst), kunt u betalen als gevolg van alle door de Bank TRASFER. Een verzoek zal worden bekendgemaakt door de bank gegevens. 
 
Tot slot nauwkeurige ťťn aan de binnenkant van het onderbrengen waarvan boven, voor richtlijn die van de richting van de toevlucht voorbij dat voor duidelijke motieven van het goede leven wordt opgelegd, toegelaten gasten niet het aantalam van I meerdere aan de ontvankelijkheid die van de ruimten (4 /.5 mensen) wordt gemachtigd en daarom wiens zal zijn, als dergelijke niet wenselijke eventualiteit moet toepassen, de levering van de sleutels van het onderbrengen niet waarte werk zal gegaan worden aan en geen geld zal teruggekeerde!! zijn  
 
De toevlucht is haalbaar:  
1) aan auto: de verbindingen aan Messina, kruisen de weg A.20 in de richting van Palermo en gaan aan de autosnelweg tollgate van "Falcone uit". Ga daarom op pacten in richting voor rond mt.300, tot naar het kruispunt voor Oliveri, van bereik dat nog mt. 1.000 kruist;  
2) om op te leiden: voortkomend uit Messina (en CataniŽ) of Palermo, kom op de post van FF SS van oliveri-Tindari neer, dat het aan rond meters 800 van het dorp is;  
3) aan vliegtuig: gebruik de Internationale Luchthavens van CataniŽ (CTA), (in minuut 60-80), en huur dan een auto. Is mogelijk om Reggio CalabriŽ of de Luchthavens van Palermo te gebruiken, maar zijn meer distants.  
Voor andere informatie, schrijft de beschikbaarheid en voor het boeken aan de eigenaar van het onderbrengen, (Mr. Epi), aan volgende E.mail: epimare@yahoo.it 
 
Wanneer u me zult schrijven, me vertellen vertelt hoeveel mensen zijn en niet vergeten van mijn de geinteresseerde periode. Als u wilt, kon ik u de totale raming van kosten verzenden. Dank u. -  
 
Ik hoop en ik geloof in uw mooie vakantie in SiciliŽ, aan Tindari overzees-Oliveri (ME), om zijn toevlucht te nemen. Tonnara van La van de Woonplaats (de fabrieks toevlucht van de Tonijn)..  
Niet zult u wat spien hebben en zult het Dorp zoals de lenteraad voor bezoek kunnen ook gebruiken en al SiciliŽ, met Eolische Eilanden (Stromboli, Panare a, Vulcano, Zoutmeer, Lipari, Filicudi en Alicudi), CalabriŽ en Malta kennen.  
De streek van overzees Tindari (oliveri)-Marinello en de zijn schitterende kust (het noorden -het oosten van SiciliŽ) zijn een prachtige plaats reeds van vakantie vanaf Maart en ook aan April, Mei en Juni tot aan November. Daarom haalt voordeel u uit de speciale prijzen voor die periodes. Bestedend zeer weinig geld zult u een betoverende hoek van ItaliŽ kennen.  
Daarom schrijft u en boekt onmiddellijk (na de bevestiging)!!! Vaarwel door Epi.  
(Excuseer me nog voor mijn slechte Dutch taal)  
INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
 
 
< Ga naar hoofdsectie in het Italiaans taal  
www.epi.altervista.org †††††INFO MAIL: epimare@yahoo.it 
 
Epi †2014